PLASMAGE
Szemhéjplasztika vágás nélkül!


Miért lehet szükség a szemhéjplasztikára?

Szokás mondani, hogy a szem a lélek tükre, és valóban sokat elárul rólunk, az arc jellegének egyik legfontosabb meghatározója. Az életkor megítélésében nagyon sokat számít a „tekintet” és a szem körüli arcbőr egészségi állapota, mely a helytelen életmód (stressz, elégtelen alvás, egészségtelen táplálkozás, alkoholfogyasztás, dohányzás) hatásaira nagyon érzékeny. A káros tényezőket kerülve bizonyos ideig késleltetni lehet az elváltozásokat. Az örökletes tényezők mellett a környezeti és életmódbeli ártalmak túlterhelik, károsítják a látásért felelős érzékszervet, felgyorsítják az öregedési folyamatokat. Ezek hatására megjelennek a ráncok, a szem alatti karikák, és megereszkedik a felső vagy az alsó szemhéj. Az így kialakult állapot a nőket általában megviseli, szeretnének szabadulni tőle. A kozmetikumok és a kozmetikai kezelések csak lassítani tudják a folyamatot, megakadályozni vagy visszafordítani semmiképpen sem. Ezen az állapoton csak a szemhéjplasztika segíthet!
Hogyan lehet megállítani a szemhéjak öregedési folyamatát?

A PlasmAge ® egy olyan orvosi eszköz, amely a plazmatechnológia segítségével lehetővé teszi a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony - műtét nélküli - eltávolítását.

Hogyan történik a PlasmAge ® kezelés?

A kezelés során – a helyi érzéstelenítést követően - gáz-ionizáció hatására a bőrfelszín és a kezelőfej között egy ún. negyedik halmazállapot (plazma állapot) alakul ki, mely apró pontokban elpárologtatja a bőr legfelső rétegeit, nem érintve a bőr alatti struktúrákat. A kezelés során duzzanat, ödéma, vörösödés alakulhat ki, ez azonban pár nap alatt elmúlik. A keletkezett apró, barnás kis pörkök fokozatosan száradnak le, majd 7-14 nap alatt nyom nélkül gyógyul a bőr. A bőr összehúzódása miatt azonnali szemhéjemelkedés figyelhető meg. Végleges hatása 2-3 hónap múlva lesz igazán látványos, mert a kezelés egyben a kollagén termelésre is hatással van. Általában 1 kezelés szükséges. Amennyiben a szemhéj megereszkedése nagymértékű, szükség lehet a beavatkozás ismétlésére.

Mi a teendő a PlasmAge ® kezelés után?

A kezelés után 2-3 napig smink használata, illetve fokozott izzadással járó sporttevékenységek végzése nem javasolt. Az érintett területen1 hónapig fokozott fényvédelemet (SPF 50) kell biztosítani!

PlasmAge ® kezelés előnyei:

Nem műtéti beavatkozás, / nem jár vérzéssel, / minimális a fájdalom, / nem keletkezik heg, / gyors a felépülési idő, / költséghatékonyabb, mint a műtét.

PlasmAge ® kezelés egyéb területei:

Számtalan lehetőséget kínál speciális beállítási módjaival akkor, amikor a felesleges bőrt, vagy a bőrfelszínen lévő elváltozást akarjuk műtét nélkül eltávolítani: Acne (pattanás) / Lentigo (szeplő, májfolt) / Ránctalanítás / Bőrfiatalítás / Fibróma, szemölcs / Hegkezelés / Xantelasma (szemhéjakon megjelenő elváltozás)

Mikor nem alkalmazható a PlasmAge ® kezelés?

Pacemaker / Fém implantátum / Epilepszia / Terhesség, szoptatás / Daganatos betegség / Szívbetegség / Véralvadásgátlók szedése