Üdvözöljük a Pharmaderm Hungary Kft. honlapján!


Cégünk fő tevékenységi köre: a bőrgyógyászati magánorvosi betegellátás. Célunk: betegeink számára színvonalas egészségügyi szolgáltatás nyújtásával, hosszú távú, bizalmas orvos-beteg kapcsolat kialakításával Szombathely egyik vezető magánintézményévé váljunk.


Dr. Bognár Enikő bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok.

Az orvosi egyetem elvégzése óta bőrgyógyászként dolgozom. Gyakorlatot a Pécsi Tudományegyetem Bőrgyógyászati Klinikáján, majd a szombathelyi Markusovszky Kórház Bőrgyógyászat osztályán és szakrendelésein szereztem. A bőrgyógyászati szakvizsga megszerzését követően, 2010-ben kezdtem magánorvosi tevékenységemet, melyet néhány évre gyermekeim születésének idejére szüneteltettem.
Magánrendelésemet 2016 nyarán, immár új helyen, ismét megnyitottam!


Az ambuláns betegellátást folytató rendelőm Szombathely egyik legimpozánsabb épületében, az Alpok Egészségházban található. Exkluzív és barátságos környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel, akadálymentesített és jól felszerelt rendelővel állok betegeim rendelkezésére.


Az elmúlt években már megfogalmazódott az igény magánrendelésem bővítésére, ezért 2018. januárban Sárváron is megkezdtem a bőrbetegek gyógyítását. A betegellátást több orvos kolléga által bérelt, ismert, központi helyen található - Lidl parkoló mellett - rendelőben végzem.


A gyógyulni vágyók komplex szemléletű, egyéni igények szerint kiválasztott és kialakított kezelésekben részesülnek a klasszikus bőrgyógyászati betegségek (ekcéma, akné, pikkelysömör, infekciós kórképek stb.), valamint a kozmetológiai elváltozások ellátása során. Az esztétikai beavatkozások tekintetében folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, korszerű eszközök beszerzésével, továbbképzéseken szerzett ismeretekkel kívánok az elvárásoknak megfelelni. A fentiek mellett fontosnak tartom, hogy a beteget komplexitásában, emberként és nem tünetek együtteseként szemléljem. E szemlélet alapja az, hogy a gyógyuláshoz elengedhetetlen a probléma hátterének, gyökerének feltárása és kezelése. Meggyőződésem, hogy tartós és eredményes gyógyítás és gyógyulás csak a beteg együttműködésével, a beteget partnerként kezelve lehetséges.
Bízom benne, hogy ez a weboldal elnyeri tetszését, és sok hasznos információt nyújt Önnek Amennyiben a honlapomon olvasottak felkeltették érdeklődését, esetleg további kérdései lennének, kérem, forduljon hozzám bizalommal, igyekszem ezekre megoldást találni.


“A betegség után lesz édes az egészség, a baj után a jó, az éhség után a jóllakottság, az erőfeszítés után a pihenés.” (Hérakleitosz)